PCRR Hilberdink

Door de naderende zomer, en dus het toenemen van de buitentemperatuur, vervalt (deels) de noodzaak voor energiebesparende maatregelen m.b.t. het zwembad. Daarmee zullen de huidige aangepaste openingstijden van het zwembad per 30-05-2023 komen te vervallen. Het zwembad zal dus vanaf aankomende week weer volledig geopend zijn tijdens onze reguliere openingstijden. In principe zal dit ongewijzigd blijven tot en met september 2023. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Wim, Hedi, Bas en Jochem Hilberdink

Zoals u ongetwijfeld weet, zijn de gasprijzen ongekend hoog. Voor ons is het niet meer mogelijk het zwembad te exploiteren, zoals we gewend waren. In eerste instantie hebben we de temperatuur van het zwemwater verlaagd, maar dit zet 'te weinig zoden aan de dijk'. Om deze reden zullen we per 1 januari 2023 een aangepast rooster gaan draaien voor het zwembad. Binnen de gebruikelijke openingstijden van het PCRR [zie : Openingstijden (pcrr.nl)] is het zwembad geopend op de volgende dagen en tijden:

 

Dag Openingstijden
Maandag 08.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag 10.00 uur - 14.30 uur
Woensdag 10.00 uur - 14.30 uur
Donderdag 08.00 uur - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 uur - 14.30 uur
   

Wij zullen in de eerste maanden van 2023 goed evalueren wat het aangepaste zwemrooster ons oplevert en dan een besluit nemen of we de noodmaatregel kunnen op heffen of, in het ergste geval, het zwembad tijdelijk moeten sluiten. In dit kader doe ik een zeer dringend verzoek aan u om kort gebruik te maken van de douches. De separate heren- en damesdouches hebben we al tijdelijk afgesloten.

Ik reken op uw begrip bij deze onaangename maatregelen en hoop vurig dat we de maatregelen zo snel mogelijk kunnen laten vervallen.

Met vriendelijke groet,

Wim Hilberdink 

In juli 2022 heeft Sharon Wennink de masteropleiding Neurorevalidatie en Innovatie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) afgerond. Tijdens haar afstuderen heeft zij een eerstelijns interdisciplinaire revalidatietraject ontwikkeld en opgezet voor patiënten die een CVA1  hebben doorgemaakt. Het doel van dit revalidatietraject is patiënten zo snel mogelijk terug te laten keren naar hun eigen vertrouwde woonomgeving om daar verder te revalideren. Sharon heeft dit traject uitgevoerd in een pilotstudie en de resultaten verwerkt in haar masterthesis. De ervaringen van de deelnemende patiënten, de medisch specialisten en zorgverleners waren zeer positief. Met dit revalidatietraject heeft Sharon laten zien dat revalideren in de thuissituatie met ondersteuning van een ervaren en toegewijd team mogelijk is!

In samenwerking met Ergotherapie Haren, Previtas (diëtetiek), Logopedie Centrum Groningen en Piece of Mind (psychologie), zal het PCRR dit revalidatietraject blijven aanbieden.

1. CVA: Cerebro Vasculair Accident. Een ongeluk (accident) in de bloedvaten (vasculair) van de hersenen (cerebro).

Op de site van de Europese vereniging ter bestrijding van reumatische aandoeningen (EULAR: European Leaque Against Rheumatism) staat waardevolle informatie over het immense belang van vaccinatie als bescherming tegen het Coronavirus. Ook worden diverse vragen beantwoord specifiek gericht op mensen met een reumatische aandoeningen zoals reumatoide artritis (gewrichtsreuma), (axiale) spondyloartritis (ziekte van Bechterew), artrose, SLE, polymyositis, chronisch pijn, et cetera. De site is wel in het Engels.

Zie: 

EULAR | EULAR Sars Cov 2 vaccination rmd patients

Vanzelfsprekend overlegt u met uw huisarts of reumatoloog als u zich laat vaccineren.

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5