PCRR Hilberdink

Informatie voor verwijzers

Fysiotherapie

Om uw patiënten op de hoogte te stellen van onze behandelvisie en –mogelijkheden, kunt u uw patiënten onze praktijkfolder1 meegeven. Ook kunt u patiënten wijzen op deze website.

Er zijn meerdere mogelijkheden om een patiënt aan te melden voor behandeling in het PCRR.

 • Per ZorgDomein vindt u PCRR Hilberdink onder de rubriek 'Paramedische zorg' --> 'fysio-en oefentherapie'.
 • Per ZorgMail stuurt u een verwijzing naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 • Per post stuurt u een verwijsbrief met patiëntgegevens en klachtgegevens naar:

PCRR Hilberdink B.V.
Helpermolenstraat 25
9721 BT Groningen

Indien aanvullende informatie gewenst is, zal de behandelend fysiotherapeut of de administratie contact met u opnemen.

 • De patiënt kan zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze website. Het formulier is te vinden aan de rechterzijde onder de button ‘NU INSCHRIJVEN’. Binnen 3 werkdagen wordt dan contact opgenomen met de patiënt om een afspraak te plannen.
 • U of de patiënt kan zich telefonisch aanmelden op het telefoonnummer 050-5270506. Het PCRR is telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur en op maandag en donderdag tussen 8.00 uur en 21.00 uur.

Indien er sprake is van een aandoening, welke voorkomt op de zogenaamde 'Lijst Borst' (chronische lijst), is een schriftelijke verwijzing met vermelding van de betreffende aandoening noodzakelijk.

Sport en zwemmen

De aangepaste sport- en zwemprogramma's, zoals deze door het Centrum voor Aangepast Sporten Ability, kortweg CASA Hilberdink  , worden georganiseerd, sluiten perfect aan op de behandeltrajecten van het PCRR. Het is immers van belang om de tijdens de behandeling verworven vaardigheden en de verbeterde algehele belastbaarheid te onderhouden. Een actieve leefstijl en het gebruik van adequate copingstijlen horen hierbij. De kosten voor deze sport- en zwemmogelijkheden worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Wanneer u een patiënt adviseert gebruik te maken van onze sport- en zwemmogelijkheden, dan stellen wij het op prijs relevante informatie te ontvangen.

Het Centrum voor Aangepast Sporten 'Ability' (CASA Hilberdink) is gevestigd in het PCRR. Voor openingstijden en tarieven klikt u hier .

1 de praktijkfolder kan ook via onze e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden aangevraagd.

 

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5