PCRR Hilberdink

Psychologie

Logo Piece of mind header2Psychologenpraktijk Piece of Mind (PoM) is in 2015 opgericht door Willeke Kasje, GZ-psycholoog. Zij is sinds 2004 werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg.

Praktijk Piece of mind kan je helpen bij verschillende problemen. Hierbij valt te denken aan lichamelijke klachten, angst, depressie, eetproblemen, stress en burn-out klachten.

De behandeling wordt afgestemd op de hulpvraag en wat je denkt te willen bereiken. De behandelsessies duren 45 minuten. Daarnaast is er zo nodig ondersteuning via e-mail en telefonisch contact. De behandelvormen die worden toegepast zijn gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie. Willeke geeft zowel individueel als in een groep Mindfulness Based Cognitive Therapy.

Wilt u meer informatie over de praktijk Piece of Mind? Kijk dan op de website van PoM of kom een keer langs op het inloopspreekuur op de locatie "PCRR Hilberdink". Het inloopspreekuur is 1-maandelijks op woensdag van 11.00 uur tot 12.00 uur. Graag even bellen voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 06-12883233. Een adviesgesprek tijdens de spreekuren duurt maximaal 15 minuten en is bovendien gratis.

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5