PCRR Hilberdink

Diëtetiek

previtas logo Previtas dieet- en leefstijladvies is opgericht in 2007 door Martine Bos, diëtiste. Zij is sindsdien verbonden aan het PCRR.

 We zijn gespecialiseerd in de behandeling van chronische ziekten en aandoeningen. Denk hierbij COPD, reumatische aandoeningen en diabetes. Daarnaast hebben we ervaring in het begeleiden van patiënten met kanker, overgewicht en maag- en darmproblematiek.

Behandeling en begeleiding door de diëtist wordt afgestemd op jouw hulpvraag. Wij zorgen ervoor dat jouw dagelijkse voeding past bij je ziekte of klachten. Een advies op maat dus om jouw doelen te bereiken. Een intakegesprek is 60 min en daarna zijn er één of meerdere vervolggesprekken van 15-30 minuten. De behandeling door de diëtist wordt vergoed uit de basisverzekering. 

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Ons telefoonnummer is 0619891331. Je kan natuurlijk ook een kijje nemen op onze site http://www.previtas.nl. Op maandag, woensdag en vrijdag zijn Martine Bos of collega diëtiste Margriet de Vries aanwezig.

Met vriendelijke groet,

Martine Bos

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5