PCRR Hilberdink

Herstelzorg Corona

 

COVID-19 revalidatie uit uw basispakket

Wilt u na een (vermoedelijke) corona besmetting graag de draad weer oppakken in uw dagelijkse leven? Dan bent u bij PCRR Hilberdink aan het juiste adres!

Een COVID-19 besmetting kan ingrijpende gevolgen hebben voor zowel uw fysieke als mentale gezondheid. Ons ervaren team van fysiotherapeuten kan u in een veilige omgeving begeleiding bieden om weer te werken aan uw herstel.

Benieuwd naar ons corona-beleid? Klik hier!

Vergoeding uit de basiszorg

Via de regeling Paramedische herstelzorg na COVID-19 kunt u óók zonder aanvullend zorgpakket fysiotherapie vergoed krijgen. U hebt met een verwijzing van uw huisarts of van de medisch specialist recht op 50 behandelingen*. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meld je aan!

Het PCRR Hilberdink B.V. staat al jaren vooraan op het gebied van o.a. paramedische longrevalidatie. Schrijf u nu in voor een intake gesprek met één van onze zes COVID-19 revalidatie specialisten! Belt u liever? Dan kan u binnen onze openingstijden ons bereiken op +31 (0)50 5270506 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

*Mits voldaan wordt aan de voorwaarden die gesteld zijn in de regeling Paramedische herstelzorg na COVID-19.

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5