Contact

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

Het PCRR is tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar onder het nummer: (050)5270506. Een van onze baliemedewerkers zal u te woord staan. Als u belt over inhoudelijke zaken betreffende uw verzekering of uw behandeling kunt u worden doorverbonden met uw behandelend therapeut. Buiten werktijden kunt u op het antwoordapparaat een bericht achterlaten. Per mail is het PCRR bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw afspraak

De therapeuten van het PCRR behandelen uitsluitend op afspraak. Wij doen ons uiterste best bij acute klachten zo snel mogelijk een consult te plannen. Afspraken die niet kunnen worden nagekomen dienen uiterlijk 24 uur voor de behandeling afgezegd te worden. Bij het niet afzeggen of bij afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak behoudt de fysiotherapeut zich het recht voor het tarief van de voorgenomen behandeling bij u in rekening te brengen.

Aanmelden voor fysiotherapie

Klik hier om u aan te melden voor fysiotherapie. 

Of stel een vraag

Let op: om uzelf online aan te melden dient u de link onder het kopje 'Aanmelden voor fysiotherapie' hierboven te gebruiken.

Invalid Input
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Invalid Input
Ongeldige invoer

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5