PCRR Hilberdink

Corona - virus: beleid PCRR

[update XXVII; 29 november 2021]

Naar aanleiding van de persconferentie van 26 november jl. willen wij u graag informeren over het volgende: 

Mondkapjes zijn bij ons in de praktijk niet verplichtmaar we hebben het dringende advies deze wel te dragen in de wandelgangen en in de kleedkamers. Uiteraard staat het u vrij zelf een mondkapje te dragen.

De beroepsvereniging fysiotherapie, het KNGF, heeft aangegeven dat de anderhalve meter binnen de praktijk geen vereiste is. Toch doen wij een dringend beroep op uw gezonde verstand en vragen wij u niet (langdurig) dicht bij elkaar te staan of te zitten. Hierdoor kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u bij drukte in de kleedkamer eventjes moet wachten in de wachtruimte. Het is daarom dan ook zeer aan te bevelen dat u zich thuis al zo veel mogelijk omkleedt voor het oefenen in de oefenzaal.

Deelnemers aan onze sport- en recreatief zwemmogelijkheden (CASA Hilberdink) zijn verplicht bij binnenkomst een geldige QR code te laten zien. Klik HIER voor de laatste regelgeving! NOTA BENE: als u in behandeling bent voor fysiotherapie, dan is dit niet op u van toepassing!

Wanneer u in onze wachtruimte een kop koffie, thee of anderszins wilt nuttigen zijn wij ook verplicht te toetsen of u een geldige QR code heeft. Dit geldt ook voor eventuele begeleiders van de patienten die bij ons in behandeling zijn.

Voor patienten, die op de taxi wachten geldt het verplicht tonen van de QR - code weer niet.

De algemene maatregelen zoals handhygiëne & thuis blijven bij klachten (plus laten testen) blijven onverminderd van kracht.

Tot slot: wees respectvol en geduldig naar elkaar!

 

 

Basisregels Corona

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5