PCRR Hilberdink

Corona - virus: beleid PCRR

[update XXV; juni 2021]

Naar aanleiding van het versoepelingsbeleid kunnen wij u als volgt meedelen. 

De algemene maatregelen zoals handhygiene, het 1,5 meter afstand houden & thuis blijven bij klachten (plus laten testen) blijven onverminderd van kracht. Het gevolg van deze maatregelen is dat wij een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in ons centrum kunnen huisvesten. Voor de Fysiotherapie (PCRR Hilberdink) hebben de algemene maatregelen weinig gevolgen.

Het  Sporten en recreatief zwemmen (CASA Hilberdink) is gelukkig weer mogelijk, zij het onder bepaalde voorwaarden! Op de site Home - CASA Hilberdink vindt u de meest actuele informatie en de wijze waarop u zich kunt aanmelden voor het sporten of recreatieve zwemmen.

Zowel voor fysiotherapie als voor het sporten en het zwemmen gelden maximale tijden waarop men in de verschillende ruimten kan verblijven. Zo geldt voor de oefenzalen een maximale verblijfsduur van 45 minuten en voor het gebruik van het zwembad (inclusief de infraroodcabine) een maximale verblijfsduur van 30 minuten. Wij verzoeken u vriendelijk, doch dringend, zich hieraan te houden! 

Tot slot: wees respectvol en geduldig naar elkaar!

Basisregels Corona

 

Voor een foto-impressie van de Coronamaatregelen klik HIER

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5