PCRR Hilberdink

Reuma-net Noord & Reumanet-NL

Het ReumaNet Noord is een regionaal samenwerkingsverband tussen eerstelijns fysiotherapeuten in het verzorgingsgebied van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) – Centrum voor Revalidatie, het Martini Ziekenhuis Groningen, het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA), het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG) en het Refaja Ziekenhuis Stadskanaal. Het ReumaNet Noord bestaat sinds 2011 en heeft zich ten doel gesteld uniformiteit te creëren binnen de fysiotherapeutische behandeling bij mensen met reumatische aandoeningen. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat hulpvragers en hulpverleners, zoals reumatologen, huisartsen, health professionals (bv. fysiotherapeuten en consulenten), gemeenten en patiënten nauw met elkaar in contact staan. Meer informatie vindt op de site http://www.reumanetnoord.nl/

Het ReumaNet Noord is zeer verheugd over het feit dat er een landelijk register is opgericht onder de naam ReumanetNL. ReumanetNL is een register voor fysio- en oefentherapeuten met specifieke deskundigheid in de behandeling van mensen met een reumatische aandoening. ReumanetNL is een onderdeel van de Nederlandse Health Professionals in de Reumatologie (NHPR) en heeft als doel de kwaliteit, zichtbaarheid en bereikbaarheid voor de specifiek deskundige fysiotherapeuten in de reumatologie te verbeteren en te onderhouden. Op de site van ReumanetNL [https://reumanetnl.nl/] vindt u aanvullende informatie, waaronder een ‘Zorgzoeker’, voor het vinden van aangesloten leden.

Alle leden van het ReumaNet Noord zijn lid van het landelijk register ReumanetNL. Dit betekent dat wanneer u onder behandeling bent bij een praktijk, die is aangesloten bij het ReumaNet Noord, u verzekerd bent van de beste fysiotherapeutische zorg.

Het register ReumanetNL ziet immers toe op continue scholing van al haar leden!

reumanetnoord logo                                                     Reumanet Logo 2a Ocean fel 2

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5