PCRR Hilberdink

Metgezel op patiëntenreis

mardir3

Op donderdag 12 september 2019 vergezelde Joris van Eijck, directeur Zorg bij Menzis, een 'gewoon complexe' patiënt, zoals Marlieke de Jonge zichzelf beschrijft. Naast het bezoek aan Lentis bracht Joris van Eijck ook een bezoek aan het PCRR Hilberdink. In de transitie naar 'De Juiste Zorg op de Juiste Plek' is het voor Joris van Eijck belangrijk te ervaren wat er nu daadwerkelijk op de werkvloer gebeurt. Alleen dan wordt duidelijk wat patienten nog in de weg staat en hoe we samen hobbels kunnen wegnemen [ https://www.menzis.nl/over-menzis/blog/waardegerichte-zorg/eigen-regie-ook-voor-patienten-met-een-complexe-zorgvraag ].

Het PCRR Hilberdink waardeert de betrokkenheid bij zijn verzekerden door Joris van Eijck, directeur Zorg bij Menzis, enorm en bedankt Marlieke de Jonge voor de organisatie van dit onvergetelijke bezoek. Het is namelijk bijzonder dat patiënt, zorgverlener en zorgverzekeraar gezamenlijk praten over de dagelijkse praktijk, en dan ook in de dagelijkse praktijk.

Het zou Marlieke de Jonge ook niet zijn om Joris van Eijck er van te overtuigen dat het transport naar de verschillende instellingen het beste met haar elektrische scooter kon worden afgelegd. Het past geheel in de visie van de directeur Zorg van Menzis om deze 'patiëntenreis' zo gezamenlijk te maken!

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5