PCRR Hilberdink

Aangepaste openingstijden ZWEMBAD

Zoals u ongetwijfeld weet, zijn de gasprijzen ongekend hoog. Voor ons is het niet meer mogelijk het zwembad te exploiteren, zoals we gewend waren. In eerste instantie hebben we de temperatuur van het zwemwater verlaagd, maar dit zet 'te weinig zoden aan de dijk'. Om deze reden zullen we per 1 januari 2023 een aangepast rooster gaan draaien voor het zwembad. Binnen de gebruikelijke openingstijden van het PCRR [zie : Openingstijden (pcrr.nl)] is het zwembad geopend op de volgende dagen en tijden:

 

Dag Openingstijden
Maandag 08.00 uur - 21.00 uur
Dinsdag 10.00 uur - 14.30 uur
Woensdag 10.00 uur - 14.30 uur
Donderdag 08.00 uur - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 uur - 14.30 uur
   

Wij zullen in de eerste maanden van 2023 goed evalueren wat het aangepaste zwemrooster ons oplevert en dan een besluit nemen of we de noodmaatregel kunnen op heffen of, in het ergste geval, het zwembad tijdelijk moeten sluiten. In dit kader doe ik een zeer dringend verzoek aan u om kort gebruik te maken van de douches. De separate heren- en damesdouches hebben we al tijdelijk afgesloten.

Ik reken op uw begrip bij deze onaangename maatregelen en hoop vurig dat we de maatregelen zo snel mogelijk kunnen laten vervallen.

Met vriendelijke groet,

Wim Hilberdink 

Loading…

Wij beschikken over ruime oefenzalen, een verwarmd zwembad en een infrarood-sauna

U oefent onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten

Wij bieden effectieve oefentherapeutische programma's

De wachtruimte

U bent altijd van harte welkom bij PCRR Hilberdink

Oefenmateriaal

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5